Echipa IDEAGORA

Platformă pentru iluminismul secolului 21: elevarea societății prin idei și acțiuni

Tibi Ruczui

Curator TEDxBrasov

De profesie inginer Tibi este curator la TEDxBrasov.

Mantra lui este să urmeze pasiunea. Nu pe a lui – pe a altora.

A lucrat pe toate zonele de educație non-formală,  de la  nivel de grădiniță până la nivel antreprenorial și universitar (Open University).

ilas

Gabriela Ilaș

Organizator evenimente

De profesie inginer Gabriela este interesată în primul rând de oameni. Este o adeptă a voluntariatului în proporție de 100%, gata să ajute când se ivește ocazia.

A pus la punct, inginerește, mai multe sisteme și produse de nutriție care susțin sănătatea umană.  A elaborat un sistem deosebit de eficient de reflexoterapie facială care este o sinteză între reflexologie, masaj și acupunctură.

dan-alexandru

Dan Alexandru

Jurist

De profesie jurist Alex este un umanist și ecologist convins care urmărește dezvoltarea ecoturismului pe zona Brasov, pentru bunăstarea generației prezente, si păstrarea resurselor pentru generațiile viitoare.

Militează  pentru respectarea statului de drept și a independenței justiției.  Susține dezvoltarea spiritului antreprenorial și  participă constant la acțiuni de voluntariat pe zona organizațiilor non-guvernamentale.

Proiecte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Suporterul ideilor creative

Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Praesent feugiat eleifend nisi quis scelerisque. Aliquam sit amet viverra ligula. Ut sed commodo velit. Vivamus venenatis bibendum ante at luctus.